Informatie over Power Delivery

Informatie over Power Delivery

PEPPER JOBS USB-PD = SUPERSNEL OPLADEN

Veel sneller volledig opgeladen.

USB Power Delivery is een door bepaalde iOS/Apple- en Android/Google-apparaten ondersteunde snellaadtechnologie die veel meer vermogen levert dan standaard laadtechnologie.

 

USB-PD = SUPERSNEL OPLADEN

USB-PD kan uw apparaat tot 70% sneller opladen dan standaard 5W-laders.* Uw smartphone hoeft dus minder lang op de lader om hem 100% op te laden. Slechts tien minuten opladen met USB-PD is voldoende om uw bijna lege batterij een boost te geven.

* 70% sneller dan een 5W-lader bij het opladen van een Google Nexus 6P of een vergelijkbaar apparaat waarvan de batterij volledig ontladen is.
** Snellaadfunctie laadt uw iPhone X, iPhone 8 of iPhone 8 Plus in 30 minuten, en een iPad Pro in 60 minuten, op tot 50% bij gebruik van een Apple USB-C-naar-Lightning-kabel. De laadtijd is afhankelijk van omgevingsfactoren; de werkelijke laadtijd kan verschillen. 
Power Delivery met USB-C laadt een Google Pixel 2 of Google Pixel 2 XL in 37 minuten op tot 50% bij gebruik van een USB-C/USB-C-kabel. De laadtijd is afhankelijk van omgevingsfactoren; de werkelijke laadtijd kan verschillen. 

 

USB-PD levert tot 100 watt vermogen

 

Met een vermogen tot 100 watt kan USB-PD zelfs grotere apparaten opladen, zoals tablets en laptops. U heeft alleen een geschikte wandlader en USB-C-kabel nodig. Dus u kunt die zware voedingskabels van uw laptop thuis laten.

 

 

 

USB-PD MAAKT GEBRUIK VAN GEAVANCEERDE USB-C-TECHNOLOGIE

USB-C-connectoren zijn hand in hand met USB Power Delivery ontwikkeld om met deze nieuwe hoge vermogens overweg te kunnen. USB-C-schakelingen zijn speciaal ontworpen om dit hogere vermogen te verwerken zonder beschadigd of oververhit te raken. Dit vergroot de veiligheid voor gebruikers en hun apparaten.

Oudere connectoren, zoals USB-A, werden voor het eerst geïntroduceerd in 1996, toen er veel minder vermogen nodig was dan voor de smartphones en tablets van nu. Deze oudere technologie kan minder goed met dit hogere vermogen overweg en is vaak niet in staat om afwijkingen in temperatuur en schakelingen te bewaken.

 

DE USB POWER DELIVERY-CHIPSET LEVERT EXACT HET BENODIGDE VERMOGEN

 

Of het nu om een kleine telefoon of grote laptop gaat, de USB-PD-lader herkent het aangesloten apparaat en levert het juiste vermogen om het zo snel mogelijk op te laden. Dit snelladen gebeurt zonder te veel vermogen te leveren om te voorkomen dat schakelingen beschadigd raken.

 

WIE GEBRUIKT USB POWER DELIVERY?

Snelladen voor iPhone

De nieuwe generatie iPhone en iPad treedt in de voetsporen van andere Apple/iOS-apparaten die op te laden zijn via USB-C-PD, zoals MacBook en MacBook Pro.

APPARAAT MET PD

KABEL

LAADTIJD
(tot 50%)*

VERMOGEN LADER

iPhone X

Lightning naar USB-C

30 minuten

18 W of meer

iPhone 8 / 8 Plus

Lightning naar USB-C

30 minuten

18 W of meer

iPad Pro

Lightning naar USB-C

60 minuten

27 W of meer

* Snellaadfunctie laadt uw iPhone X, iPhone 8 of iPhone 8 Plus in 30 minuten op tot 50% bij gebruik van een Apple USB-C-naar-Lightning-kabel. De laadtijd is afhankelijk van omgevingsfactoren; de werkelijke laadtijd kan verschillen.  

WELKE LADER HEB IK NODIG?

Voor snelladen heeft u een wandlader nodig die voldoende vermogen (gemeten in watt) aan uw iPhone / iPad kan leveren.

Een 45W-wandlader kan al uw USB-PD-apparaten opladen. Maar als u een iPhone X wilt opladen, wat alleen werkt met een vermogen van 18 watt, levert uw 45W-lader slechts 18 watt.

Tenzij u andere USB-PD-apparaten heeft waarvoor een lader met een hoger vermogen handig is, zoals een iPad of MacBook, is een goedkopere lader met een lager vermogen wellicht een betere keuze.

Raadpleeg de bovenstaande tabel om te zien hoeveel watt uw apparaat nodig heeft en bekijk daarna onze USB-C-laders met Power Delivery.

Power Delivery voor Android

Smartphones van Google lopen voorop in Power Delivery voor Android, op de voet gevolgd door andere merken. Veel nieuwe Android-apparaten zullen over USB-C beschikken om sneller opladen mogelijk te maken.

APPARAAT MET PD

KABEL

 

VERMOGEN LADER

Google Pixel 2

USB-C naar USB-C

37 minuten

18 W of meer

Google Pixel 2 XL

USB-C naar USB-C

37 minuten

18 W of meer

* Power Delivery met USB-C laadt een Google Pixel 2 of Google Pixel 2 XL in 37 minuten op tot 50% bij gebruik van een USB-C/USB-C-kabel. De laadtijd is afhankelijk van omgevingsfactoren; de werkelijke laadtijd kan verschillen. 

WELKE LADER HEB IK NODIG?

Voor snelladen via Power Delivery heeft u een wandlader nodig die voldoende vermogen (gemeten in watt) aan uw smartphone kan leveren.

Een 45W-wandlader kan al uw USB-PD-apparaten opladen. Maar als u een Google Pixel wilt opladen, wat alleen werkt met een vermogen van 18 watt, levert uw 45W-lader slechts 18 watt.

Tenzij u andere USB-PD-apparaten heeft waarvoor een lader met een hoger vermogen handig is, is een goedkopere lader met een lager vermogen wellicht een betere keuze.

Raadpleeg de bovenstaande tabel om te zien hoeveel watt uw lader voor uw apparaat moet leveren en bekijk daarna USB-C-laders met Power Delivery.