Product description

  • Brand:MINIX
  • Availability: Out of stock

De MINIX X68-i is één van onze meest geavanceerde industriële oplossin, op basis van een Octa-core ARM Cortex - A53 processor ( RK3368 ) met PowerVR G6110 GPU en wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde met Android 5.1.1 Lollipop OS.

De MINIX X68-i biedt een uitgebreid scala aan aansluitmogelijkheden /poorten, waaronder 3 USB 2.0-poorten, 1 OTG poort, hoofdtelefoon en microfoon aansluiting en optische audio poort.
De Ultra High-Definition resolutie bij de MINIX X68-i levert verbluffende heldere kleurendisplay en 4K H.265 / HEVC hardware decoding ondersteuning, dankzij de toevoeging van HDMI 2.0 (ondersteunt tot 4K @ 60fps.

De MINIX X68-i is volledig uitgerust met Gigabit Ethernet en de nieuwste 802.11ac Dual-Band WiFI-technologie die de mogelijkheid biedt om online content met gemak te streamen.

De MINIX NEO X68-i’s firmware (Lolipop 5.1) is speciaal aangepast voor de Digital Signage industrie, die zowel screenrotatie ( Portrait/ Landscape modus) en auto power-on als standaard heeft.

The Next Generation 64-bit architectuur van de MINIX X68-i's CPU scoort als beste in hun klasse voor energie-efficiëntie.

MINIX is trots op het minimaal stroomverbruik van al onze industriële hardware oplossingen. Dit houdt dus in dat de MINIX X68-i met een gerust hart de X68-i 24/7 kan laten draaien.

Software:

  • HardwareGuru Custom Firmware speciaal ontwikkeld voor touchkiosks en digital signage.
  • SimpelSignage. ( ons digital signage systeem, account optioneel )
  • Locked Launcher Pro. ( voor touch kiosks en auto start functies, licentie optioneel )
  • Guru Dashboard Pro. ( voor OTA firmware updates en meer )

Voor meer informatie neem contact met ons op.

* U moet in bezit zijn van een KvK en BTW nummer wilt u dit model bestellen.

Reviews

0 stars based on 0 reviews Add your review

Tags